Citirea înainte de instalare a instrucţiunilor va garantează succesul acesteia !

Înainte de a începe instalarea este indicată oprirea dispozitivului și scoaterea bateriei dacă este posibil.

Spălarea prealabilă a mâinilor este un pas foarte important pentru realizarea unei bune instalări. Se curăță dispozitivul de amprente, pete de grăsime, sau alte impurități.

După aceste pregătiri se poate începe procesul de instalare.

Se verifică folia pentru a identifica locul fiecărei bucăți de folie. În acelaș timp se pot elimina bucățile inutile cum ar fi cercul de la camere și difuzoare.

Se pulverizează cu Smart Spray degetele pentru a evita depunerea amprentelor pe folie.

Se dezlipește folia de pe suport, pulverizând treptat partea aderentă asigurând astfel un efect antistatic foliei. Se verifică dacă toata suprafaţa a fost bine pulverizată.

Atentie: Soluția se aplică doar pe folie, niciodată direct pe dispozitiv!

Procesul de aplicare al foliei

Se așează folia cu partea aderentă spre dispozitiv cât mai aproape de poziţia finală. Soluția asigură alunecarea dintre dispozitiv și folie astfel în cât ea poate fi adusă la locul corect.În cazul în care se observă că aceasta nu alunecă usor, se poate pulveriza înca puţin spray şi reaşeza în poziţia finală.

După ce a fost poziţionată corect folia se va folosi cardul Smart Squeegee pentru eliminarea eventualelor bule de aer sau a lichidului in exces, proces efectuat printr-o apăsare uşoară dinspre centru spre extremităţi (pentru ca excesul de lichid sa fie absorbit rapid este indicata „imbracarea” cardului cu microfibra). Nu insistaţi să înlăturaţi bulele de aer minuscule, ele vor dispărea de la sine în aproximativ 24-48 de ore.

Atentionari si informatii ajutatoare!

Se va evita aglomerarea soluției în zone precum: orificiu pentru microfon, difuzoare, butoane fizice. Folosind laveţica inclusă în pachet stergeţi orice lichid rămas în aceste zone.

În cazul în care se observă ca a fost lipită greşit poate fi dezlipită usor(lent) fără a o întinde şi reaplicată într-un interval de maxim 3-4 minute de la instalare.

Este indicată manevrarea cu grijă a dispozitivului în următoarele 3 ore după instalare evitând astfel mişcarea sau dezlipirea foliei. Este recomandat sa nu fie introdus deviceul in husa sau buzunar timp de 8 ore dupa instalare. Pentru alte detalii sau întrebări fiti liber/a sa ne contactati.
Aceste tutoriale de instalare sunt proprietatea smartprotection.ro copierea sau folosirea acestor tutoriale in scopuri comerciale necesita acordul scris din partea societatii Invisible Protection SRL.
The cool way to be safe !