Forever Smart® – programul de reinnoire a foliilor Clasic si Antireflex Mat de la Smart Protection.

Achizitionarea unei folii Clasic Smart Protection sau Antireflex Mata menite sa protejeze un ceas sau telefon va ofera acces automat la programul nostru de reinnoire a foliilor. Da, ati citit bine ! Suntem 100% siguri de faptul ca produsele noastre sunt cele mai dure si calitative de pe piata si ca acestea sunt singurele protectii de care veti mai avea nevoie vreodata pentru a va asigura si proteja device-urile.

In primul rand dorim ca fiecare client al nostru sa fie linistit si increzator in faptul ca ne-a ales pe noi. Daca produsele noastre sunt corect instalate, acestea vor fi singurele si ultimele folii de protectie de care veti mai avea nevoie.

Acest program se aplica oricarui produs Clasic Smart Protection sau Antireflex Mata ce se adreseaza protectiei ceasurilor si telefoanelor. Daca in timp, folia devine prea uzata sau zgariata de la utilizare sau daca ati montat eronat folia, noi inlocuim produsul la cerere, cu costuri minime ce acopera strict productia, noului kit de instalare si manipularea / expedierea produsului catre dumneavoastra prin curier rapid DPD / Sameday.

Costul fix final este de 40 RON transport inclus pentru foliile Clasic Smart Protection sau 50 RON pentru foliile Antireflex Mate. Aceasta reducere se aplica pentru pachetele display sau fullbody fabricate pentru telefoane sau ceasuri – indiferent ca vorbim de variatia de 2 sau 4 folii display.

Datorita suprafetelor mari de materie prima folosita la fabricarea foliilor de tablete, va rugam sa apelati cu incredere la garantia de instalare si inlocuire speciala, ce va ofera reducere 50% pentru foliile respective.

Calitatea materiei prime folosita la procesul de fabricatie este una premium si conform testarilor interne si precizarilor clientilor nostri existenti, folia Clasic Smart Protection isi pastreaza calitatile initiale pentru un minim de 6 luni, in conditii normale de exploatare. Totusi, precizam ca orice client poate apela la programul de reinnoire ori de cate ori considera necesar. Credem ca acest program este cel mai potrivit mod prin care dumneavoastra veti avea mereu device-ul protejat si cu un aspect nou. Deci pe scurt, daca produsul nostru nu isi mai face treaba, noi vi-l inlocuim pe loc !

Atentie ! Nu cerem returnarea vechiul produs sau a kit-ului de instalare uzat. Astfel dumneavoastra veti castiga din start timp si bani prin programul de reinnoire Forever Smart®.

Programul este valabil doar pe teritoriul Romaniei. Clientii externi nu pot beneficia momentan de acest privilegiu.

Precizam ca pot beneficia de programul de reinnoire al foliilor toti clienti ce au plasat si receptionat comenzi cu folii achizitionate DOAR de pe site-ul www.smartprotection.ro incepand cu data de 22.02.2017.

Programul nu se aplica si clientilor ce au achizitionat folii de pe site-uri partenere.

Innoirea se aplica doar pentru acelasi produs achizitionat initial. Nu se poate solicita innoirea pentru un alt tip de produs sau alt model de device ce nu se regaseste in comenzile dumneavoastra.

Exemplu: un set achizitionat de folii fullbody compatibile cu telefonul Samsung Galaxy S10 Plus va acorda accesul la programul de innoire DOAR pentru un alt pachet de folii fullbody pentru Samsung Galaxy S10 Plus. In cazul solicitarii innoirii pe baza programului Forever Smart pentru mai multe produse in acelasi timp, se aplica taxa de 40 RON pentru folii Clasic sau 50 RON pentru folii Antireflex Mate, pentru fiecare set (pachet) in parte.

Exemplu: daca soliciti inlocuirea pentru o folie compatibila cu telefonul Samsung Galaxy S10 si pentru inca o folie compatibila cu Apple iPhone 11, costul final pentru aplicarea programului de innoire a foliilor Forever Smart va fi 40+40 RON pentru folii Clasic sau 50+50 RON pentru folii Antireflex Mate.

Toate preturile mentionate in aceasta pagina sunt finale, fixe – nediscutabile / netratabile, incompatibile cu alte tipuri de discount-uri (nu pot fi aplicate suplimentar alte cupoane sau vouchere cu discount) si cuprind TVA.

Programul se aplica doar foliilor flexibile Clasic si Antirflex Mate Smart Protection, nu si produselor Ultra Smart Protection – folii fabricate din sticla securizata.

Pentru acces la programul de innoire al foliilor Forever Smart®, va rugam sa completati urmatorul formular: