In prezent intreaga gama de produse, accesorii, folii de protectie si sticle securizate Smart Protection® beneficiaza de livrare gratuita la comenzi de minim 99 ron. (Oferta valabila la comenzile platite online si expediate la locker)

Sub aceasta suma se percepe o taxa de transport:

18 RON/comanda (curier rapid)

16 RON/comanda (curier rapid Sameday Easybox ridicare personala din Locker )

In 98% din cazuri livrarea se face in termen de maxim 24-48 de ore in timpul zilelor lucratoare (L – V) calculate de la data confirmarii si livrarii produselor de la sediul firmei noastre. In functie de locatia dumneavoastra, acest timp poate varia necontrolat din partea societatii noastre datorita multor factori externi, respectiv a zilelor stabilite ca fiind libere la nivel national, inclusiv a sarbatorilor legale, weekend-urilor, vremii nefavorabile, forta majora sau in perioada de promotii masive oferite la nivel national. Ne cerem scuze anticipat pentru eventuale neplaceri cauzate de firmele de curierat sau a timpilor prelungiti de livrare. Va rugam sa ne comunicati nereceptionarea coletului dupa 48-72 de ore de la data expedierii produselor de la firma noastra, pentru verificarea si urgentarea procesului din partea staff-ului nostru.

Daca plasati comanda in zilele de L – V pana la ora 15:30, in majoritatea cazurilor aceasta se expediaza de la noi din Zalau in aceasi zi.

Livrarea gratuita la plata ramburs a produselor noastre se face prin intermediul firmelor de curierat rapid DPD / Sameday, pentru comenzi cu valoare mai mare de 149 RON.

In cazul in care aveti in cos produse de minim 149 RON, va aparea automat cost 0 la livrarea prin curier. Va rugam sa selectati dumneavoastra campul respectiv, pentru a beneficia de acest serviciu.

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebari sau probleme legate de livrarea produselor noastre. Totusi recomandam ca inainte de contact, sa verificati adresa dumneavoastra de e-mail pentru intrarea in posesie a codului AWB ( a notei de transport) si ulterior, sa verificati statusul livrarii pe site-urile firmelor de curierat: www.fancourier.ro, www.sameday.ro  sau www.dpd.com/ro, sectiunile de AWB Tracking / Urmarire expedieri. Urmarire comenzilor se poate face si din contul de client prin click pe linkul generat special sau pe cel primit in email.

Produsele Smart Protection au fost si pot fi expediate si in tarile membre UE. Taxa de livrare este calculata in mod automat de catre softul firmei noastre, in momentul finalizarii comenzii, in cazul in care sunteti intr-o tara unde nu primiti cotatia automata va rugam sa ne contactati.