Folie Clasic Smart Protection

Noul material revolutionar de la Smart Protection® va ofera in premiera aceiasi calitate premium Smart Protection®, dar cu efect mat antireflex. Speram sa apreciati,ca si intreaga noastra echipa de altfel, acest material de noua generatie. Va rugam sa observati efectul special Satin Touch ce transforma orice telefon de generatie veche sau noua, intr-un produs cu premium look.

Folia Mata Antireflex Smart Protection® ofera aceleasi proprietati premium pe care clientii nostri deja le cunosc, dar si cateva inovatii in materie de protectie device-uri:
1. Duritate 6H la impact sau socuri;
2. Grosime totala a foliei de doar 0.2mm;
3. Prim strat cu un efect placut de Satin Finish;
4. Efect patentat antireflex (imagine usor pixelata) cu strat special de auto-regenerare zgarieturi si dispersie a razelor de lumina.
Imaginea ramane nealterata chiar si in conditii de iluminare directa a ecranului de la o sursa externa, cum ar fi soarele sau corpurile de iluminat;
5. Protectie Hydrophobic Coating® ce duce la o curatare foarte usoara a urmelor de pe folie precum si la o senzatie de glisare fara precedent pe geamul de protectie a device-ului;
6. Strat special de redare a culorilor cu o calitate Ultra HD.
7. Silicon activ pe tot spate foliei, pentru o aderenta perfecta pe orice suprafata de device, chiar si pe marginile geamurilor de protectie cu unghi 2.5D sau 3D.
Folia creaza un usor efect de pixelare. In urma testelor, 98 la suta din utilizatori se obisnuiesc cu acest efect dupa o zi de utilizare a device-ului.

 

Folie de protectie telefoane cu grad militar

 

De unde calificativul folie cu “grad militar” ? La geneza ei, aceasta pelicula creata cu nano-tehnologie a fost (si mai este) utilizata pentru protejarea elicelor de la elicopterele militare. Desi dupa instalare ea devine aproape invizibila, este totusi acolo, pastrand device-ul dumneavoastra mereu nou.

 

 

Folia Antireflex Smart Protection® este cu adevarat cea mai revolutionara solutie de protectie inventata vreodata. Datorita elasticitatii ei, se poate mula pe orice suprafata curbata, oferind o protectie completa intregului device. Stratul de polimeri din compozitia ei o ajuta sa se regenereze mereu si mereu, eliminand urmele de uzura zilnica sau zgarieturi de nivel mediu.

 

Folie telefon din polimeri cu proprietate de selfhealing

Folia de protectie este usor de instalat folosind accesoriile incluse gratuit in pachet. Ea se instaleaza pe baza de spray lucru care ofera clientului posibilitatea de a face singur/a montarea foliei pe device. Tutorialele video de instalare, va vor ajuta sa faceti acest lucru pas cu pas, ca un profesionist.  

Pachetul contine

                     •  
  • folia antireflex smart protection
  • microfibra, card instalare
  • Smart Spray©
  • instructiuni