De unde calificativul de folie cu grad militar ? La geneza ei, aceasta pelicula invizibila creata cu ajutorul nano-tehnologie, a fost (si inca este) utilizata pentru protejarea elicelor de la elicopterele militare.

Reprezinta „protectia de sticla” sau „sticla securizata”- denumiri intalnite tot mai des in Romania. Este un produs de inalta calitate si ofera utilizatorului o senzatie unica de siguranta si incredere, atunci cand foloseste telefonul, avand cel mai mare grad de rezistenta antisoc existent in prezent, respectiv rezistenta de 9H.

Folia Clasic Smart Protection® are o rezistenta de 6H, iar folia Ultra Smart Protection® are o rezistenta de 9H (in comparatie cu o folie ,, chinezeasca” care are o rezistenta de maxim 3H).

Da ! Puteti instala personal foliile, intrucat in fiecare pachet comandat si transmis catre clientii nostri aveti inclus un kit de instalare complet si instructiuni scrise. Pentru un rezultat cat mai bun va sugeram citirea instructiunilor din colet precum si vizualizarea video-urilor tip tutoriale de pe site.

Daca nu doriti sa faceti personal instalarea, puteti alege unul din partenerii nostri din tara. Pentru detalii va rugam sa solicitati datele partenerului din locatia dumneavoastra, ulterior plasarii comenzii pe site-ul nostru. Datorita practicilor neloiale ale concurentei, lista de parteneri nu mai este publica.

Pentru comenzile efectuate de luni pana vineri inclusiv, livrarea se face in 24h(98% din cazuri) sau in 48h-72h(2% din cazuri). Comenzile plasate in intervalul vineri dupa ora 16.30 si pana luni ora 16.30 vor fi expediate catre clienti luni. La comenzile cu valoare de sub 90 RON se adauga costul de livrare de 12 RON (15 RON Fan Courier), indiferent de locatie. Pentru mai multe detalii legate de Livrare vizitati pagina: Livrare Gratuita

Plata produselor comandate pe www.smartprotection.ro poate fi efectuata in 3 moduri: Online (cu card bancar prin platforma securizata plationline.ro), Ramburs (plata produselor la primirea coletului), sau OP (ordin de plata prin banca). Referitor la ultima optiune, inainte de livrare va vom solicita dovada platii astfel incat sa grabim intregul proces de livrare.

Pretul produselor Smart Protection® este special conceput, avand la baza dorinta noastra de a respecta si oferi calitatea Premium ceruta de catre clientii nostri.Nu oferim si nu vom oferi niciodata solutii ieftine de protectie (precum concurenta), deoarece consideram ca ar afecta direct calitatea produselor si serviciilor noastre precum si increderea clientilor nostri in brand-ul Smart Protection !

Datorita materialului din care este fabricata folia Clasic Smart Protection, aceasta are proprietatea de autovindecare sau regenerare a zgarieturilor. Mai exact, cele cauzate de utilizarea zilnica in conditii normale a device-ului dispar dupa aproximativ 48-72 ore. Regenerarea poate fi fortata cu ajutorul unei surse de caldura (foehn), insa nu utilizat excesiv si prea aproape de protectie. Atentie ! Zgarieturile sau urmele lasate / provocate de unghie pe ecran nu vor disparea in totalitate datorita faptului ca pe produs vor ramane „urme de keratina” in adancitura / adanciturile provocate. Substanta ce intra in mod natural in compozitia unghiei nu dispare, astfel incat adanciturilor, desi isi vor reveni si vor disparea, keratina va ramane impregnata in folie. Va rugam pe aceasta cale sa evitati pe cat posibil astfel de evenimente, precum si sa nu faceti teste, decat ,, involuntar „.