FORMULAR RETURNARE PRODUS

Stimati clienti, conform Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative (publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014), va punem la dispozitie urmatorul formular pentru exercitarea dreptului de returnare a produselor in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului.
Detaliile procedurale le gasiti la Garantia produselor si la Termeni si conditii.

Prezentul formular se trimite completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract, respectiv sa returnati/inlocuiti produsul. Imediat ce vom primi formularul completat, personalul autorizat din cadrul firmei Invisible Protection SRL va lua legatura cu dumneavoastra in vederea clarificarii conditiilor si detaliilor de returnare.

Atentie ! Cererea de returnare trebuie completata de catre clientul care a efectuat comanda ! Contul bancar furnizat in formular este de preferat sa apartina aceleiasi persoane, pentru o siguranta sporita a intregului proces de renuntare la cumparare si de returnare a sumei de bani achitata initial ! Acest formular este un model agreat de societatea noastra, nu este obligatoriu, pentru returnarea produselor, dar va vom putea ajuta mai rapid pentru solutionarea returului avand toate aceste informatii corect completate.

Totodata, pentru siguranta dumneavoastra precum si pentru o solutionare rapida si fara costuri suplimentare pentru client, va rugam sa va asigurati inainte de returnarea produsului ca nu ati omis sa ne expediati TOATE accesoriile aferente produsului comercializat initial de catre firma noastra sau sa uitati carduri de memorie, stick-uri etc. introduse in diverse produse. Nu ne asumam raspunderea pentru astfel de accesorii uitate si expediate catre noi in ceasuri smartwatch etc.

Trimiterea formularului catre firma noastra se face automat, dupa apasarea butonul rosu TRIMITE CERERE RETUR aflat in josul paginii si doar dupa completarea tuturor datelor necesare procesarii cererii dumneavoastra.
    Schimb cu acelas produsSchimb cu un alt produsReturnarea banilor