Sa infiintezi dar mai ales sa conduci eficient o companie este dificil si iti ofera des un sentiment de singuratate si nesiguranta…iar in astfel de momente doar Dumnezeu iti da speranta si curajul de a merge mai departe. Fondatorul impreuna cu echipa sa trebuie sa ia des decizii dificile chiar si in baza unor informatii putine si uneori contradictorii. Insa in momentul in care un om, o persoana, decide sa devina clientul nostru, are loc ceea ce putini au experimentat si au trait…Smart Protection iti ofera, cum a spus chiar unul dintre clientii nostri, “cel mai bun Customer Service: rapiditate, solutii customizate, flexibilitate“…Daca asta nu v-a convins, un alt client spune ca ,,echipa Smart Protection s-a comportat foarte bine, amabila, rapida, prompta. Va felicit!“. Veti gasi mii de astfel de review-uri atat pe site-ul nostru cat si pe site-urile partenere.

Cele mai dificile asteptari si cerinte sunt mereu primite cu caldura si entuziasm de catre echipa noastra. Cele mai trasnite idei devin realitate in decurs de cateva minute de la o simpla conversatie. Cei mai exigenti clienti au hotarat sa ramana partenerii si clientii brandului nostru. Cei mai sceptici au revenit la noi, dupa o simpla conversatie prietenoasa. Doar de atat credem ca este nevoie ca sa te simti cu adevarat protejat de catre cele mai rezistente si calitative folii de protectie existente. Ne adresam tuturor celor ce cauta calitate, liniste si siguranta in utilizarea device-urilor precum si sa ,,savureze” o atmosfera cu adevarat prietenoasa, indiferent ca esti ,,mic sau mare”. De fapt pentru noi nu exista o astfel de categorisire, doar ,,client = om”.

Corneliu Balanean CEO-Founder

        Marius Balanean Production Technician        Relu Tamas Sales Representative

      Corina Balanean Sales Assistant        

 

Nu uitați să ne urmăriți pe Facebook si Instagram. Organizăm concursuri cu premii si promotii surpriza! Ne urmaresc peste 60000 de fani! Merita sa o faci si tu! Subscribe la canalul nostru de youtube pentru cele mai noi video-uri.

Parteneri: shopmania.ro compari.rowww.cel.ro