LIVRARE GRATUITA

In prezent intreaga gama de accesorii, folii de protectie si sticle securizate Smart Protection® beneficiaza de livrare gratuita la comenzi de minim 90 ron. Sub aceasta suma se percepe o taxa de transport:

15 RON/comanda (Curier rapid Fan Courier)

12 RON/comanda (Curier rapid DPD)

12 RON/comanda (Curier rapid ATP Transit)

Curierat Smart Protection

In 98% din cazuri livrarea se face in 24-48 de ore in zilele lucratoare, in functie de locatia dumneavoastra. Acest timp poate varia necontrolat datorita zilelor nationale libere, sarbatorilor legale, weekend-urilor sau in perioada de promotii masive la nivel national. Ne cerem scuze anticipat pentru eventuale neplaceri cauzate de curieri sau timpul de livrare. Va rugam sa ne comunicati neprimirea coletului dupa 48-72 de ore pentru a putea verifica impreuna unde se afla acesta si grabirea livrarii.

Daca plasati comanda pana la ora 16:30(de luni pana vineri), aceasta se expediaza de la noi din Zalau in aceasi zi. Exista posibilitatea in majoritatea oraselor ca livrarea sa aiba loc inclusiv sambata.

Livrarea gratuita se face prin curierul rapid DPD la comenzi peste 90 ron. La comenzi peste 250 ron se poate expedia gratuit prin Fan Courier.

Alegerea curierului se face de catre dumneavoastra la finalizarea comenzii. In cazul in care aveti in cos produse de minim 85 ron, va aparea automat cost 0 la Livrarea prin DPD, va rugam sa selectati dumneavoastra campul respectiv.

Nu va faceti probleme daca stiti ca locatia dumneavoastra este cu kilometrii suplimentari alegeti livrarea prin DPD si platim noi restul. In cazul in care doriti livrarea prin Fan Courier si sunteti intr-o locatie cu kilometri suplimentari va vom comunica acest aspect la confirmarea comenzii si vom putea alege impreuna o solutie cat mai buna.

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebari sau probleme legate de livrare. Totusi recomandam ca inainte de contact, sa verificati adresa dumneavoastra de e-mail pentru intrarea in posesie a AWB-ului ( a notei de transport) si ulterior, verificarea de catre dumneavoastra pe site-ul www2.fancourier.ro , http://www.atp-curierat.com respectiv www.dpd.com/ro, a status-ului expedierii dumneavoastra.

Produsele pot fi expediate si in tarile din Europa disponibile la finalizarea comenzii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *